Alvorit, constructorul web cu peste 650 de template-uri

Din câte știți, din anul 2020 lucrez oficial din punct de vedere legal în industria Web Design-ului și având diverși clienți ce au lucrat cu web buildere (constructori de site-uri) și au avut diverse probleme privind dificultatea lucrului cu template-urile neprofesionale.
Mie îmi este destul de dificil să încerc aflarea viziunii fiecărui client deoarece cei mai mulți, nu știu ce vor.

Așa am luat decizia de a creea propriul builder studiind problemele existente pe piață cu scopul de al îmbunătăți și a oferi template-uri simple și profesionale, deoarece am observat această problemă a site-urilor Românești, complexitatea și dificultatea în defavoarea frumuseții cu simplitate.

Când am încheiat studiul, am constatat interesul publicului pentru WordPress și nevoia creării site-urilor profesionale cât mai simplu, fără a fi nevoie de cunostiinte de development sau php, astfel am început optimizarea și modificarea în acest sens.

Prețuri și lansare

Prețurile vor fi sub nivelul pieței deoarece este o optimizare a unui software open source deja existent pe piață, nu o lucrare scrisă de la 0, iar lansarea se va face spre finele acestui an deoarece am dorința de a oferi pieței o calitate desăvârșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.