Andreic

Lucru, barfe, cod si joaca

Am devenit revanzator de Gazduire

Vei remarca ca blogul meu indiferent de numarul de utilizatori activi, este foarte rapid (concureaza cu Google si Youtube). Acest lucru l-am realizat achizitionand un cont pe un Server puternic de 128GB Ram.

Am creeat un website unde vreau sa vand servicii in Marea Britanie, Franta si Spania. Il regasiti la https://alvorit.uk avem preturi ce pornesc de la 25 de lei pe luna si daca construiti un website in aceste zile, aveti noroc deoarece detin peste 1000 de teme si module licentiate ce le voi oferi in schimbul achizitionarii unui pachet de hosting la mine si imi voi pune la dispozitia ta, toata experienta mea in PHP pentru a te ajuta sa iti dezvolti rapid aplicatia web.

Pe langa cele de mai sus beneficiezi de un minim de 10gb ssd spatiu, 1 core (1ghz) doar pentru site-ul tau 1gb ram, peste 500 de constructoare pentru site-uri folosind Softaculous, certificatele ssl, traficul nelimitat, backup-urile zilnice, litespeed cache vor fi de asemenea incluse de la tariful minim.

Ca targhet trebuie intr-un an sa ating numarul de 250 de clienti asa ca daca te vei enumera printre ei, iti voi asigura pretul pe viata la pachetul achizitionat, acesta este angajamentul stabilitatii mele pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *