Andreic

Lucru, barfe, cod si joaca

Am gasit marketerii profesionisti freelancer.com

Scuzati postarea intarziata, se datoreaza faptului ca am avut foarte multa treaba.

In urma a 40 de interviuri ce le-am acordat tuturor aplicantilor si a unui nou anunt ce se axa doar pe agenti de vanzari, am reusit sa gasesc 10 freelanceri „potriviti” nevoilor mele.

Deci, obiectivul de marketing din primul anunt a fost acela de a-mi genera pentru un buget de 250£-750£ numarul de 30-35 de clienti si pana in 200 de urmaritori noi pe retelele sociale pentru compania mea de reseller hosting.

La al doilea anunt am avut buget de maxim 250£ ce l-am postat inainte de incheierea primului unde obiectivul era de 30 de clienti pentru compania mea de hosting. Numarul de aplicanti a fost de 18 de data asta, fiind buget mai mic.

Ca rentabilitate, am angajat 10 freelanceri din toti aplicantii si am realizat incasari de 680£ in doua saptamani, facand plati intermediare de 315£ catre freelancerii experti in marketing (numai 6 au reusit sa aduca macar un client, 4 inca depun eforturi).

In urma experientei relativ profitabile (mai am si cheltuieli cu serverul) cu siguranta voi reapela la platforma in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *