Am încheiat construcția platformei Alvorit

În urmă cu mai bine de un an îmi doream și plănuiam automatizarea firmei mele prin intermediul unui sistem cu care clienții să-și creeze singuri, simplu și la costuri minime properiul website. Iar astăzi după un an de lucru, mă pot bucura de rezultatul finit.

Cum a început totul?

Aveam deja un număr acceptabil de proiecte și începusem să am probleme privind onorarea comenzilor în timp util, situații inacceptabile în mediul de afaceri. Vedeam adesea reclame la Wix, Divi, Shopify și mă întrebăm cât de mișto poate fi ca clienții să-și creeze singuri site-uri făcând administrarea fără prea mari bătăi de cap?

În timpul liber am început studierea pieței și testarea acelor constructoare de site-uri pentru a afla dacă pot veni cu un plus valoare în piață. Primul lucru observat a fost complexitatea, faptul că utilizatoru final nu poate construi un site fără experiență medie în utilizarea de astfel de constructoare. 

Mergând pe acest concept, am hotărât ca platforma ce am creeat-o să aibe la bază simplitatea pentru orice utilizator, indiferent de experiență.

Ce oferă platforma Alvorit?

Este singurul Mag ce poate ucide Asasini, Luptători, Arcași și Magi, fiind aproape imposibil de ucis într-o luptă 1 la 1 din cauza skil-urilor de furt viață și atac tip tureta al căror timp de încărcare sunt de 3 secunde. Are două ultimata ce nu necesită timp de încărcare între ele și care pot fi folosite simultan deoarece sunt strâns legate de skill-urile 1 și 2 (skill-urile le schimbă). Prima ultimata (cercul de lumină) îi oferă lui Lunox abilitatea de a fi imună chiar și la atacurile turnurilor, fiind imposibil de atins de orice în joc, iar ultimata doi îi fac atacurile de două ori mai puternice ca ale unui turn, fiind un killer impresionant în joc.

Deși gândită inițial pentru crearea de site-uri de prezentare, magazine online și blog-uri, varietatea de posibilități ma împins să creez funcții cu care clienții să poată creea simplu și platforme complexe precum site-urile de anunțuri, directoare și site-uri cu multiuser în care clienții să-și poată vinde propriile produse și să aibe proprii clienți plătind comision.

Parteneriat puternic beneficic pentru clienții platformei.

Fiecare designer își dorește accesul la un număr nelimitat de template-uri ale Envato, iar mulțumită parteneriatului început în acest an cu ei, am reușit să ofer clienților acest beneficiu complet gratuit pentru a creea site-uri frumoase fără a fi necesare investiții suplimentare în teme.

Marketing plătit

Am hotărât să ofer clienților posibilitatea de a fi răsplătiți pentru recomandări printr-o sub aplicație cu sistem complex de afiliere în care pot achiziționa, resurse suplimentare și înscrie potențiali clienți în rețeaua proprie.

Dacă doriți să îmi încercați platforma, o puteți accesa folosind butonul de mai jos. Abia aștept să îți aud părerea


Platforma Alvorit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *