Cum Să Trolezi Fără Să-ți Iei Ban?

Aș vrea să încep acest articol recomandând un canal de Youtube nou în România cu tips-uri legate de Mobile Legends. În ultimul lor video mi-au făcut o promovare, motiv pentru care am hotărât să le întorc favoarea. Astfel dacă vrei să fii la curent în timp util referitor la ce se mai întâmplă în comunitatea Mobile Legends din România, îți recomand să-i descoperi.https://www.youtube.com/watch?v=jtZ_XVKC6s4

Importanța Troll-ului În ML

Pentru cei ce nu știu, în anul 2019 Mobile Legends a creat în joc un super eveniment și o posibilitate de a aduce pe parcursul sezonului putere suplimenara eroului tău de bază, iar în acest articol pe lângă super tips-uri am de gând să va informez legat de aceste două beneficii..În joc există un avantaj numit MMR. Probabil vei observa că pe Youtube au apărut video-uri cu jucători ce urcă din Elite până în Mythic solo fără emblemă. Acest lucru se datorează sistemului de MMR (puterea eroului) ce oferă 20 de puncte de putere unui erou de fiecare dată când câștigi un meci la Rank cu acesta, de asemenea vei pierde 1-5 puncte de fiecare dată când pierzi un meci la rank. Din ce am văzut, nu se obțîn puncte dacă inaicii dau surrender. Nivelul de MMR in funcție de divizie pentru Rank Up:

1)Master (Nu este necesar dar se obține);

2)Grandmaster 1300-1700 MMR;

3)Epic 2000-2400 MMR;

4)Legend 2700-3200 MMR;

5)Mythic 3500+ MMR (Top Global);

În funcție de MMR vei beneficia și de Randomi mai de calitate și ca ultim tips, vă rog să nu confundați MMR-ul cu top-ul pe țară care se obține din Winrate și la meciurile din classic (MMR-ul se obține doar la Rank). Strategia mea de farm este rankarea cu eroul de bază și derankarea cu eroi ce nu îmi sunt pe plac.

De Ce MCL?

Un alt motiv destul de important pentru care foarte mulți (printre care mă enumăr și eu din acest sezon) aleg să derankeze la început, are la bază celebra competiție MCL, al cărei dificultate este destul de mică în diviziile mici. De exemplu dacă vei juca solo la MCL din Legend/Mythic, vei avea inamici și coechipieri Legende. De asemenea dacă vei juca din Master, vei avea parte de inamici și coechipieri Master, iar în Elite (cea mai dorită divizie pentru MCL), situația va fi și mai avantajoasă întru cât riști să ai ca inamici bots fără embleme ce te vor ignora în momentul în care te ascunzi în tufe și care se vor întoarce la bază când le iei jumătate din viață, ignorând mereu lordul și nejucând junglă nicidată.
Astfel cunoscând acest detaliu, nu îți va fi greu să înțelegi de ce Joi, Vineri și Sâmbătă va fi plin de trolli la solo în mai toate diviziile (diviziile mici îți cresc șansele la MCL).

Strategii De Troll Fără Ban

  1. Cea mai ușoară strategie este să trolezi cu o echipa de 5 coechipieri puși pe derankat folosind eroi ce nu îi stăpânești (nu vrei să pierzi MMR folosind eroul tău de bază) și solicitând surrender după 6 minute (atenție după minutul 5:55 este obligatoriu să spamați butonul de surrender deoarece riscați să aveți inamici ce să solicite înaintea voastră și să primiți două stele pentru performanțe bune în joc „alt timp pierdut că să le pierzi după”).
  2. Dacă nu ești main Alucard, Karina, Julian, Yin sau Aamon, cel mai sigur zilele de troll vor fi pentru ține. Deoarece va trebui să alegi junglă și vei avea ocazia ideală să-i înveți. O echipă fără jungler este într-un real pericol deoarece va fi vanață de junglerul inamic și va fi fast farm pentru echipa inamică. În situația în care un alt coechipier alege junglă, alege și tu deoarece doi jungleri ce se ceartă între ei sunt fast lose pentru echipă.
  3. O altă strategie des folosită de mine la troll ce ma făcut top camper este tree kill-ul. Tot ce ai de făcut este să obții trei kill-uri după care să te ducisă-ți încurci coechipierii (oferă-i pe tavă inamicilor) ai grijă să nu îți iei death-uri întru cât rapoartele vor fi invalide dacă nu mori niciodată și (mai ales dacă coechipierii au 5+ deat-uri) de asemenea poți ajuta inamicii la lord atacându-l și scriind în chat-ul tuturor (attack the lord), iar cel mai bun moment este acela în care coechipierii sunt în cealaltă parte a hărții.

Dacă va plăcut și cunoașteți un prieten ce ar avea nevoie de sfaturi pentru troll fără ban, vă rog să nu va abțineți din a distribui link-ul acestui articol (mă ajută mai mult decât credeți), eu sunt Andrei și vă mulțumesc pentru timpul acordat!.