Andreic

Lucru, barfe, cod si joaca

Da nu inseamna da si nu nu inseamna nu

Daca un lucru l-am invatat in trecut despre oameni/companii, atunci acela este ca pentru a supravietui (fizic si emotional) trebuie sa minta. Si unele minciuni nevinovate iti pot face rau. In momentul in care ti se promit lucruri, ti se garanteaza, creeaza siguranta si realitatea dovedeste contrariul, atunci este timpul sa parasesti acea persoana. O persoana al carei da nu inseamna da si nu, nu inseamna nu. Este o non valoare careia nu ai voie sa-i mai acorzi increderea si respectul tau. In locurile de munca unde am lucrat, am avut parte de foarte multa suferinta si lipsa de respect ce au inceput in momentul in care persoanele ce mi-au promis lucruri si si-au luat angajamente, nu si le-au respectat. In momentul in care un patronas nu si-a respectat unele angajamente promise in interviu, de cum am trecut peste, si-a schimbat total atitudinea fata de mine chiar de a doua zi. Mi-a vorbit urat, ma tratat ca pe o non valoare si de respect nici nu mai venea vorba.

In cazul relatiei lucrurile au stat mai rau. Partenerul mi-a promis multe chestii cu respectare 0, a devenit distant si atitudinea lui fata de mine a devenit mai rece cu cat i-am permis mai mult timp sa-si tot calce angajamentele fata de mine, pana a ajuns in punctul de a ma insela, incepe o subrelatie si cauta sa ma alunge din viata lui (i-am acordat foarte multa incredere si asta mi-a scazut valoarea in ochii lui).

Cel mai corect mod de a proceda cand se intampla ca cineva sa-si calce angajamentele fata de voi, este acela de a va lepada de ea pana nu va incepe sa va faca rau prin lipsa de respect de care veti avea parte.

Daca este vorba de o relatie lunga, imi pare rau pentru voi dar aveti nevoie de aceasta experienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *