Eroii Perfecți Cu Care Scapi Din Epic

Dacă ești în situația disperată în care coechipierii sunt niște paleți, inamicii sunt top și îți e frică de faptul că te vei întoarce în Grandmaster deoarece nu se mai găsesc echipe bune care să te urce cum ai fost urcat până acum! Află că sunt eroi dedicați pentru meciuri în care nu ai echipe, cu builduri speciale ca să faci ușor solo-uri în care coechipierii sunt praf.

1) Lunox

Este cel mai dificil, puternic și greu de controlat mag din tot jocul, arare ori este aleasă de vreun coechipier și niciodată banata. Având buildul recomandat mai sus, de la al treilea item poate ucide lordul singură foarte repede fără să-și ia damage de nici un fel și este recomandarea mea pentru când joci cu o echipa slabă întru cât este erou only solo. Dacă este ajutată își pierde farmul și dacă își va ajuta coechipierii va fi prima care își va lua kill. În situația în care este atacată de la începutul meciului de trei inamici, își poate folosi în repetate rânduri prima abilitate pentru aș reface viața și a provoca damage-uri semnificative chiar în timpul atacului.

2) Zilong

Un Luptător/Asasin perfect pentru echipe slabe și ideal pentru a lucra și Legendă, este Zilong. Întru cât este și Asasin, la începutul fiecărui meci va fi dezastru, însă din fericire este nucleul de final al jocului și având toate itemele, va fi cel mai puternic la final. Aveți totuși grijă deoarece indiferent de puterea sa, este ușor de ucis de către magi și țânci, dar curățând luptătorii și tintasii, va creea un avantaj coechipierilor ce se vor ocupa de țânci și magi.

3) Aulus

Un alt monstru de final de joc este Aulus. Acesta spre deosebire de ceilalți, cu cât urcă mai mult în nivel, cu atât devine mai puternic fiind imposibil de ucis chiar și într-o lupta cu tanci când se joacă 1vs1. Atenție totuși deoarece până la nivelul 9, va fi un real handicap pentru echipă, însă după lvl 9, va purta singur tot meciul. Eu îl recomand deoarece am mers solo din Grandmaster 3, până în Legend 4 cu el având foarte puține meciuri pierdute.

Cam aceștia sunt cei trei eroi recomandați pentru a scăpa  din Epic. Ei nu sunt banati, în afară lui Zilong nu prea sunt aleși și sunt ideali pentru a câștiga foarte multe meciuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.