Lunox eroul perfect pentru Rank Up

În urmă cu câteva luni, am hotărât să joc Mobile Legends fără să folosesc hack-uri sau trucuri de Rank Up deoarece conturile îmi erau constant banate și nu aveam parte de stabilitate. Ca soluție am hotărât să găsesc acel erou ce nu era ales de alt coechipier, în care aveam încredere că nu va fi banat și pe care-l puteam antrena pentru a deveni expert pe el. Astfel a apărut în contul meu Lunox.

Joc Mobile Legends de la începutul anului 2019, iar pandemia și lucrul de acasă pot scrie că mi-au permis să-mi duc nivelul de gaming la următorul nivel, petrecând mai mult timp acolo.

Deoarece progresul în Rank era greoi și de Grandmaster 5 nu treceam, am căutat soluții și am reușit să îmi instalez Maphack-ul (o aplicație modificată, conectată la serverele oficiale, ce oferă jucătorului toate itemele ce pot fi cumpărate cu diamante, deblochează harta pentru a vedea poziția inamicilor și nivelul lor de putere), ce mi-a oferit un avantaj incorect ajungând în Grandmaster 2 și primind ban din partea administratorilor jocului deoarece codul sursă din telefon a fost verificat.

Mi-am făcut alte conturi și am continuat să o folosesc având speranța că dezvoltatorii aplicațiilor modificate vor oferi și posibilitatea antiban, dar spre dezamăgirea mea mereu îmi pierdeam conturile cu tot cu câștiguri.

Am încercat fără hack, dar acele aplicații au devenit atât de virale încât era imposibil să câștigi un meci ca fiind singurul jucător corect, într-o echipa cu 2-3 hackeri și adversari ce foloseau aplicații de trișat. Așa că am încercat câteva soluții printre care și testarea unor eroi evitați de toți jucătorii și sa dovedit că asta e ce îmi lipsea.

Am descoperit un erou foarte greu de controlat ce este top 1 global și este evitat de jucători din pricina dificultății de control și care după creșterea emblemei combinate cu câteva ore, să dovedit a fi eroul ce mai purtat din Maestru până la Epic în timp scurt și fără a avea prea multe înfrângeri.


Lunox este cel mai puternic erou din joc.

Este singurul Mag ce poate ucide Asasini, Luptători, Arcași și Magi, fiind aproape imposibil de ucis într-o luptă 1 la 1 din cauza skil-urilor de furt viață și atac tip tureta al căror timp de încărcare sunt de 3 secunde. Are două ultimata ce nu necesită timp de încărcare între ele și care pot fi folosite simultan deoarece sunt strâns legate de skill-urile 1 și 2 (skill-urile le schimbă). Prima ultimata (cercul de lumină) îi oferă lui Lunox abilitatea de a fi imună chiar și la atacurile turnurilor, fiind imposibil de atins de orice în joc, iar ultimata doi îi fac atacurile de două ori mai puternice ca ale unui turn, fiind un killer impresionant în joc.

Un avantaj considerabil îl are acela că nu este un erou cunoscut de inamici fiind subestimat și atacat (ultimata 1 a fost folositoare în evitarea atacurilor, iar ultimata 2 în uciderea instantanee). Nu are nevoie de ajutor făcând față singură ambuscadelor, iar dacă are toate itemele garantează savage-ul. 

De Lunox pot scrie că e cel mai bun erou pentru jucătorii ce au echipe slabe și vor să urce în Rank purtând singuri toate luptele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *