Se închide Mobile Legends?

Situație nemaiantalnită din 2017 în comunitatea Mobile Legends, după ce au apărut în presa internațională diverse știri prin care RIOT Games (Creatori League of Legends) i-ar fi dat în judecată din nou pe Moonton  (creatorii Mobile Legends) pentru copierea și folosirea fără drept în scop comercial a codului sursă și design-ul eroului Ahri din jocul League of Legends.

În luna Iunie a anului 2017 Riot Games a dat în judecată pentru prima dată compania Moonton pentru folosirea fără drept a codului sursă a jocului League of Legends și adaptarea să pentru mobil în scop comercial. În urmă procesului Xu Zhenhua, administratorul Moonton Technology Co. Ltd. a plătit către Riot suma de 2,9 Miliarde de dolari despăgubiri.

După proces jocul Mobile Legends a oferit mai multe update-uri cu modificări majore de grafică și funcționalități cu diferențe destul de mari de jocul însușit de la Riot. Totuși juctorii nu au putut să nu remarge asemănările și eroii similiari, iar faptul că la scurt timp după apariția unui erou în LOL, apare unul asemănător în MLBB, a cam lăsat un număr semnificativ de întrebări în rândul jucătorilor.

Va dispărea sau nu Mobile Legends de la 5 Iunie?

În ciuda știrilor și a influencerilor ce susțin screenshot-ul cu retragerea din 5 Iulie, pe Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok și mesageria oficială, nu am văzut nici un anunț sau spot din partea administratorilor prin care să ne informeze cu privire la retragerea jocului. De începerea unui nou proces pentru furtul lui Ahri, nu mai este nimic de negat întru cât infirmatia a fost făcută publică de presa oficială, iar jucătorii au fost informați. 

În situația în care Mobile Legends se retrage din Magazin Play, sunt sigur că vor face administratorii informări oficiale în joc, pe rețelele sociale și pe email-urile jucătorilor.

Dar poate mă va surprinde și pe mine Moonton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.