Metoda prin care obțin jocuri de sute de lei cu factură, complet gratuit

Nimănui nu-i este pe plac ca din dorința de a avea un joc piratat gratuit primește și un Virus în pachetul de instalare ce-l face să plătească mai mult decât ar fi făcut-o cumpărând jocul în loc să-l fure moca de pe net.
Dar știați că există un magazin de jocuri online autorizat cu o Companie reală că formă juridică, ce oferă săptămânal un joc random (aleator) în mod gratuit cu acordul companiilor producătoare?

Dacă nu, aflați că există Epic Games. Un Magazin Online de jocuri descarcabile deținut de Compania Americană Epic Games Inc. fiind și producătoare de jocuri. Aceasta să făcut remarcată pe piată din România în luna mai a anului 2020 când a oferit pentru 7 zile, jocul GTA 5 complet gratuit utilizatorilor ce aveau cont.

De atunci numărul utilizatorilor români a fost într-o continuă creștere deoarece săptămânal oferea și oferă două jocuri premium al căror valoare ajunge la 400 de lei.

Colecția mea din bibliotecă a tot crescut

Deși nu am avut cont pe platformă în perioada ofertei cu GTA 5 (pe care tot l-am cumpărat până la urmă de pe Steam), am intrat săptămânal și am reușit construirea unei biblioteci un valoare de 1600 de lei ce crește săptămânal datorită logarilor și achiziționării de jocuri gratuite constant, iar la 3000 de lei veți găsi contul la vânzare în magazinul blog-ului. 

Mai sus puteți vedea o galerie a câtorva facturi primite, jocurile luate gratuit au update-uri la zi și rămân în cont pe viață. Astfel Epic Games este sursă de jocuri premium gratuite mega recomandată pentru persoane cu deficiențe de portofel (și pentru dezvoltatori de conturi ce vor să adune jocuri pentru a le vinde ulterior).

Puteți afla mai multe oferind un click pe buton mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.