Nivelul 0

Avertisment

Următorul articol poate afecta emoțional și speria cititorul, motiv pentru care nu recomand citirea de către persoanele sensibile la informații deranjante.

Ce sunt camerele din spate?

Camerele din spate sunt realități alternative ale acestui Univers ce se schimbă constant și prin care se poate intra prin mai multe metode -adesea accidente- reprezentând trecerea accidentală prin pereți, podele sau căderea prin asfalt. Unele persoane au raportat că au intrat deschizând uși apărute de nicăieri ce nu trebuiau să fie acolo. Ieșirile din acele realități nu au fost făcute publice, persoanele ce au reușit evadarea fiind atent supravegheate de Guvern. Cu toate acestea, pe internet au început să apară informații despre acele locuri de la persoane ce au scăpat de sub supravegherea pazei și au dorit să avertizeze populația făcând publice informații esențiale. Din 2018 puținii oameni ce au citit frânturile din postări au fost extrem de îngrijorați și serviciile secrete văzând că să aflat, au decis să permită publicului să aibă acces la o varietate mai mare de informații.

Nivelul 0. Intrarea.

Imaginează-ți că stai liniștit dimineața pe un scaun și te rezemi de un perete, numai că în loc să te sprijini de acesta, treci prin el și cazi într-o camera nouă. În acest punct ai intrat în realitatea din spatele realității noastre. Camera în care te aflii este un labirint infinit de pereți cu tapet galben, iar podeaua are culoarea galbenă și este mereu udă. Pe tavan sunt situate la o ordine perfectă neoane ce constant vor scoate sunete ca înainte de ardere. Alimentația și Hidratarea sunt o problema la acest nivel întru cât apa și hrana sunt inexistente, iar apa ce umezește covorul este combinată cu detergent, motiv pentru care nu se recomandă consumul nici chiar la sete extremă întru cât poate fi fatal. Dacă nu ai apucat să iei cu ține un telefon trebuie să știi că nu există prize pentru curent sau semnal aici, astfel îți este inutil oricum. 

Intrarea și Ieșirea

Intrările în acest nivel se fac prin accidente în realitate (deschiderea de uși, găuri, pasaje sau orice intrare nouă ce nu trebuia să fie acolo), căderi prin asfalt, parchet, treceri prin pereți sau chiar simplul somn în care te trezești în acea cameră.

În acest nivel există creaturi inactive ce te pot ignora dacă nu le privești, motiv pentru care în situatia în care vezi cu coada ochiului o mâna sau ceva transparent, ar trebui să fi în siguranță dacă nu te întorci pentru a o privii. 

Ca informație utilă în acest nivel sau format comunități prietenoase de oameni ce sau unit pentru a supraviețui.

Există mai multe ieșiri ce duc către realități superioare, dar cea mai recomandată întru cât este cea mai cunoscută (dar și mai periculoasă „numai că cu apă potabilă și hrană provenită din mai multe timpuri”) este o gaură pătrată în podea prin care dacă cazi vei ajunge la realitatea de la nivelul 1 (unele persoane cu puțin noroc au sărit în găuri prin care s-au întors in realitatea noastră).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *