Andreic

Lucru, barfe, cod si joaca

Un marketing similar cu Haus Labs by Lady Gaga

Imi place Gaga de cand aveam 11 ani prin 2009 de la melodia Telephone, am urmarito de pe la inceputurile carierei si pot spune ca ador imaginea perfecta ce a reusit sa si-o construiasca in tot internetul. Cand scrii Lady Gaga pe Google, pana si reclama negativa a gurilor rele o pun intr-o lumina buna. Ador asta, vreau asta si este ce trebuie.

Am hotarat ca vreau un marketing similar

Din 2019 Gaga a inceput munca pentru promovarea unui proiect personal numit Haus Labs ce a adunat comenzi de 1 milion de dolar in primul an inaintea lansarii oficiale pe platforma Amazon.

In prezent desi este activ pe mai multe retele sociale, retelele de baza sunt Instagram, Facebook, Tiktok, Youtube si Twitter unde posteaza de la o data la 2/3 ori pe zi in functie de reteaua sociala (pe Youtube au numai cateva clipuri, ultimul postat in urma cu un an).

Ce imi place mie cel mai mult la aceasta prezenta online si cum functioneaza

Ei bine potrivit Justin Woll retelele sociale iti ofera extrem de multa vizibilitate daca postezi de minim 1 data pe zi si recomandat 2/3 clipuri shorts pe zi cand ai o campanie, clipurile se recomanda a nu aparea pe celelalte retele (clipul ce l-ai postat pe tiktok nu trebuie sa se regaseasca pe Insta, cel de pe Insta sa nu fie pe Facebook sau YT si asa mai departe) deoarece retelele sociale isi inregistreaza drepturi de autor pe continutul ce il oferi in mod gratuit si intra in conflict daca clipul este regasit si pe celelalte, fapt pentru care nu se recomanda incarcarea aceluias clip decat pe o singura retea. Pe langa frecventa si originalitate, voi avea in vedere si calitatea, creand postari foarte faine despre servicii, posibilitati nelimitate de utilizare, evenimente si promotii pentru urmaritori bazate pe activitatea lor pe conturile companiei Alvorit LTD de pe retele (like-uri, comentarii, distribuiri).

Obiectivul/scopul activitatii pe retelele sociale

Scopul este acela de a construi initial o cifra de 1000 de urmaritori minima si 200-400 de activi ce sa-i invit la evenimente online si offline unde imi voi prezenta serviciile unei comunitati active si voi oferi cadouri pe live ce sa va tina satisfacuti de activitate.

Retelele unde voi posta si timpii optimi.

Voi posta odata la saptamana pe Facebook deoarece vreau doar o imagine de activitate medie acolo, intru cat vizibilitatea este in general limitata la plata de ads-uri in acest moment.

Voi posta dimineata zilnic pe Instagram (uneori si de doua ori pe zi) pentru a ma putea adresa tineretului si potentialilor interesati. Voi posta odata la doua saptamani pe Twitter pentru activitate in general deoarece nu cunosc atat de bine acea retea pentru a intelege cum functioneaza algoritmul.

Voi posta un video pe luna si un reel pe saptamana pe Youtube. Pe TiTok voi posta odata la doua zile (foarte greu gestionand si Instagram-ul cu postari zilnice).

Cand incep oficial?

Desi postez mici tips-uri pe Insta, Whatsapp, facebook si tiktok, oficial cu postari programate voi incepe de la 1 Iunie 2024 si voi tine acest program in jur de 365 de zile pentru a vedea si studia randamentul si profitabilitatea.

Eu am fost Andrei si daca ti-a placut acest Blog te invit sa mai revii sau lasa un mail la contact@andreic.org si te introduc intr-un grup de whatsapp unde te voi tine la curent cu toate articolele noi din domeniu.

Multumesc pentru ca ai ajuns pana aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *